Top 40 legújabb link > Kultúra - wyw.hu

Szponzorált linkek
AnnaMade tűzzománc
http://www.annamade.hu

Tűzzománc képeket, lakberendezési kiegészítőket készítek a magyar népművészeti mintakincs felhasználásával, rekeszzománc technikával. Célom, hogy ős-jeleink megtalálják helyüket otthonainkban és közösségi tereinkben, és harmonizáljanak modern lakberendezési álmainkkal is. Törekvésem továbbá, hogy a tűzzománc hazánkban újra ismerté és elismerté váljon.

AnnaMade tűzzománc
Kiváló koncert program Záborszky Kálmánnal
http://zugloifilharmonia.hu/zaborszky-kalman

Komolyzenei koncertek neves karmesterek, többek között Záborszky Kálmán vezényletével. A Zuglói Filharmónia művészei Budapest legpatinásabb intézményeiben – például a Zeneakadémián, a Pesti Vigadóban és a Művészetek Palotájában – lépnek a komolyzene kedvelői elé. Az idei koncert program számtalan jobbnál jobb hangverseny élvezetére csábítja a közönséget. Minden korosztályt várunk: a legkisebbeknek meseszínházzal kedveskedünk, a szépkorúak számára teakoncertekkel készülünk. Vásároljon jegyet vagy váltson bérletet!

Kiváló koncert program Záborszky Kálmánnal
Portré rajzolás fényképről
http://www.portrerajzok.hu

Az Art Profession tejesen egyedi és személyre szóló művészeti termékek készítésével foglalkozik. Ezek a termékek a portré és karikatúra rajzok. Több fajta technika használatával készülnek a rajzok. A techinkáink a szénceruza, pasztell, szépia és a grafit. Az emberek megrajzolása mellett még a házi kedvencekről is vállalunk megrendeléseket. Folyamatos hazai megbízásokon kívül, több külföldi munkát is a hátunk mögött tudhatunk. A weboldalunkon megnézheti az eddi munkáink közül néhányat, de ha még több rajzukra kíváncsi akkor a facebook profilunkat ajánlom figyelmébe. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, valamint gyönyörű ajándékkal akarja meglepni a szeretteit akkor keressen fel minket nyugodtan.

Portré rajzolás fényképről
Antik régiségbolt - Budapest
http://treffshop.hu/

Régiséget webáruházból? Kattintson és válogasson nálunk! Régi varrógépek, antik órák, rádiók, székek, asztalok, komódok, és vitrinek ellenőrzött minőségben házhozszállítással is! Ha szeretné különleges stílusban berendezni az otthonát, ha olyan tárgyat keres, aminek tényleg története van, vagy csak különleges darabokra vágyik, nézzen szét nálunk! Valódi, értékes, ellenőrzött darabok, vidám apróságok, csecsebecsék kedvező áron. Eladni szeretne? Töltse fel hozzánk! Gazdagítsa gyűjteményét velünk!

Antik régiségbolt - Budapest
Népi motívumokkal hímzett teritők - forrasgallery.hu
http://www.forrasgallery.hu/hu/himzett-terito

Gyönyörű egyedi magyar motívumokkal hímzett terítők hatalmas választék a Forrás Galéria Bolt webshopján. A népi hímzett terítők mellett, egyéb hagyományőrző népművészeti termékeket is találunk. Többek között: népi kerámiákat, tarisznyákat, csikóbőr kulacsokat, csipke terítőket, kalocsai termékeket. A Forrás Galéria Bolt Kecskeméten a Kéttemplom közben található.

Népi motívumokkal hímzett teritők - forrasgallery.hu
Kabóca Bábszínház | Veszprém
http://www.kabocababszinhaz.hu

A veszprémi Kabóca Bábszínházban bábelőadásokat játszunk kisbabáknak, óvodásoknak, iskolásoknak és kamaszoknak egyaránt. Repertoárunkban megtalálhatóak klasszikus és modern, magyar és külföldi irodalmi anyagok feldolgozása, valamint zenés produkciók is. Előadásaink székhelyünkön kívül sokszor megtekinthetőek a Hangvillában; különböző kulturális intézményekben, fesztiválokon és szakmai rendezvényeken az ország számos pontján.

Kabóca Bábszínház | Veszprém
Népművészeti bolt
http://www.kalocsafolkart.hu/

Kalocsai mintás termékek széles kínálata a Kalocsafolkart webáruház oldalán. A népművészeti bolt termékei mindegyikében megjelenik a jellemző kalocsai minta. Az áruházunkban vásárolhat női, férfi, gyerek ruhákat, porcelánokat, terítőket, paprika termékeket, ajándéktárgyakat és kiegészítőket is. Tegyen látogatást webáruházunk felületére és rendeljen a különleges termékeink választékából.

Népművészeti bolt
Rocky táncruha
http://www.rockyruha.hu

Ha a rock and roll-t, vagy csak röviden: rocky-t választjátok szalagavatótáncnak, a fütty- és a tapsorkán garantált, mikor megjelentek a színpadon. Története az 50-es évekre nyúlik vissza Little Richard, Chuck Berry és Elvis Presley világába, de a műfaj a mai napig lendületbe hozza az embert. A rocky jellegzetes bohókás és vidám ruhái bármelyik bál ékkövei lehetnek. A Boglárka Szalonban számos verzió közül választhatjátok ki a legtesthezállóbb fazont és kiegészítőket!

Rocky táncruha
Balettművészeti portál
http://www.balettmuveszet.hu

Balettművészeti portálunk célja a magyar balettművészet és a klasszikus balett oktatás hazai és nemzetközi népszerűsítése, fiatal tehetségek felfedezése és oktatása, ezen kívül megismertetni a fiatalokkal a klasszikus balett művészetet, és az ehhez kapcsolódó kultúra magas szintű szellemiségét, valamint segíteni a klasszikus balett oktatás még szélesebb körű elterjedését. Honlapunkon balettelőadások leírását, balettművészek életrajzait, előadások időpontjait tesszük közzé. Ha Ön balett rajongó, érdemes gyakran látogatni az oldalunkat, mert folyamatosan frissítjük új hírekkel, érdekességekkel!

Balettművészeti portál
Feeling Táncstúdió
http://www.feelingtancstudio.hu

Ismerkedjen meg a világ legkedveltebb táncstílusaival (a szambával, a rumbával, a csacsacsával, az angol és bécsi keringővel) debreceni tánciskolánkban! Célunk, hogy a lehető legteljesebb oktatást nyújtsuk minden tanulónknak és megtanítsuk őket bátran, magabiztosan és kreatívan mozogni a zenére. A legfiatalabbaktól (3 évesektől) az idősebbekig mindenkit szívesen látunk tánciskolánkban, ahol nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a különféle táncok elsajátítása ne csak jó hangulatban teljen, de egyben magas szintű tudással gazdagodjanak tanulóink.

Feeling Táncstúdió
Szabó Melinda zongora magántanár
http://www.zongoraoktato.hu

Budapest belvárosában lévő tanodámban várom a zongorázni vágyókat - gyerekeket és felnőtteket egyaránt. Kifejezetten szeretek kezdőkkel foglalkozni, legyen a tanítvány felnőtt vagy gyerek, nagy kihívást jelent számomra annak megtapasztalása, hogyan haladunk egyénre szabott, a tanítvány alkatának és korának megfelelő tanítási módszeremmel. Szívesen fogadom az újrakezdőket is, akik korábban már tanultak zongorázni. Hiszem, hogy a zenetanulás, a hangszeren játszás örömének átélésén túl, segít a mélyebb önismeretben, stresszlevezető, rekreációs tevékenység.

Szabó Melinda zongora magántanár
Balettruha vásárlási tanácsok
http://www.balettruhavasarlasitanacsok.hu

Nálunk minden kérdésedre választ kaphatsz, hogy a legmegfelelőbb balett ruhát viseld az órán. Érdemes megismerkedni a különböző típusú gyakorló ruhákkal, anyagukkal és formájukkal, hogy kiválaszd a számodra legmegfelelőbbet. Segítünk abban, hogy mire figyelj vásárláskor, hiszen a méreten kívül több dolog is befolyásolja a komfortérzetedet. Honlapunkon nem csak az optimális órai viseletről kapsz információkat, de bepillantást nyerhetsz a balettruhák történetébe és a tütü titkaiba is. Meg kell különböztetni a fellépőruhát a gyakorlótól: míg előbbi esetében külön színpadi elemnek számít a viselet, utóbbinál az a legfontosabb, hogy könnyű legyen, kényelmes és tartsa melegen az izmokat.

Balettruha vásárlási tanácsok
Kulturális programkínálat a Szigetköz térségben
http://szigetkozportal.hu/hu/wellness-es-kultura/szigetkoz-fesztival/

Kulturális programkínálat a Szigetköz térségben. Gyere el és fedezd fel a környéket!

Kulturális programkínálat a Szigetköz térségben
Veszprémi Petőfi Színház
http://www.petofiszinhaz.hu

A veszprémi Petőfi Színház a város négy színházának egyike. Főépülete (tervezője:Medgyaszay István) a belvárosban, pontosabban az Óvári Ferenc utcában, a Színházkert északi végében található, műemléki védettség alatt áll, szecessziós stílusú. Felújítása és korszerűsítése az 1980-as években történt meg. Az épület műemléki jelentőségét tekintve gondos, szakmai vitáktól sem mentes feladatot jelentett. A rekonstrukciós munkákra 1984 és 1988 között került sor. A felújítási terveket a Középülettervező Vállalat tervezői, Szendrő Péter és Szenes István építész és belsőépítész, valamint további (statikus, gépész, szcenikus stb.) társtervezők – közreműködésével készítették el. A megújult épület több tekintetben is eltér eredetijétől. A Petőfi Színházhoz tartozik a Latinovits Zoltánról és Bujtor Istvánról elnevezett Játékszín is az Iskola utcában.

Veszprémi Petőfi Színház
Krasznai Barbara portréfestés
http://www.portrefestok.hu/magamrol/

Több mint 20 éves portréfestő gyakorlattal is örök kihívást jelent számomra az emberábrázolás. Minden egyes arcnál meg kell találni azt az egyéni jellegzetességet, mellyel egyedivé varázsolhatjuk a képet, és ez a portréfestés különlegessége.

Krasznai Barbara portréfestés
(Sok)mindent Olaszországról
http://olaszorszagrol.hu/kategoria/kultura/

A magyarok régóta - egyfajta - különös szimpátiát éreznek Olaszország, az olasz kultúra iránt, ezért döntöttünk úgy, hogy létrehozunk egy információs portált Olaszország szerelmeseinek. Oldalunk sokszínű híreivel több szempontból enged betekintést Itália mindennapjaiba. Reméljük, hogy az oldalt azok is értékesnek találják majd, akik rendszeresen és élvezettel olvasgatják a bejegyzéseket, és azok is, akiknek néhány gyors és hasznos információt ad csupán.

(Sok)mindent Olaszországról
Bajor sörtánc
http://www.bajorsortancruha.hu

A hangulatos német folklór, a bajor sörtánc elengedhetetlen kelléke a megfelelő, autentikus öltözet, amit üzletünkben egyedi szabásminta alapján, mindenféle méretben és akár nagy létszámhoz is készítünk el nektek. Ha valami igazán laza, férfias, söröskorsós színpadképpel, és persze az elengedhetetlen csini, copfos csajok társaságával szeretnétek feldobni a szalagavatótok hangulatát, akkor ezt a táncot nektek találták ki!

Bajor sörtánc
Kultúrbázis - Online kultúra magazin
http://kulturbazis.hu

A Kultúrbázis egy 2012-ben alapított internetes kulturális magazin. A mai és a múlt kultúrájának bemutatását tűztük ki célul egy új nézőpontból. Irodalom, film, történelem, színház, zene, koncert és fesztivál rovatokkal várjuk a szórakozásra vagy kultúrára szomjazókat.

Kultúrbázis - Online kultúra magazin
Tibeti bolt - buddhista webáruház
http://www.tibetan-shop-tharjay-norbu-zangpo.hu

Tibetan shop tibeti webáruház. A nálunk forgalmazott termékek között számos különleges tibeti buddhista eszköz és dísztárgy található. Könyvkínálatunkban szerepelnek: Tibeti buddhista mesterek tanításai.

Tibeti bolt - buddhista webáruház
Hastánc oktatás Budapest
http://dinajamilah.hu

Amennyiben úgy döntesz, szeretnél megtanulni hastáncolni, izgalmas időszaknak nézel elébe, ahol a kulcsszó a rendszeresség. Már az első órádon nagyon jól fogod magad érezni. Az aktív tanítással töltött évek alatt kidolgoztam egy olyan hastánc oktatási módszert, amiben a táncolva tanulásé a főszerep. Röviden fogok magyarázni és táncolni fogsz egész órán, hogy átmozgassuk az izomzatodat, és minél többször érezhesd, hogy átjár a hastánc nőies ereje. A gyakorlatok könnyű, kezdő gyakorlatok lesznek, de természetesen elsőre nem fog minden mozdulat tökéletesre sikerülni. Arra kérlek, hogy legyél türelmes a testeddel, engedd meg, hogy a tested 4-6 alkalom alatt érezzen rá alapmozdulatok lényegére. A hastánc alapmozdulatokat hónapokig fogod tökéletesíteni, amíg igazán szép nem lesz a táncod, és a megjelenésed.

Hastánc oktatás Budapest
Kozma Béla - drámák
http://www.dramak.lapunk.hu

A kortárs szerző több színműve (komédiája és tragikomédiája) is olvasható az irodalmi weblapján. Ezek a drámák nemrégiben jelentek meg nyomtatásban, tehát frissek, tematikájukban aktuálisak, egyszerre szórakoztatóak és elgondolkodtatóak.

Kozma Béla - drámák
Nyelvtanuláshoz segítség? Német magántanár!
http://tanar.hu/nyelv-nemet/

Német magántanár után kutatsz? Lapozd át a tanár.hu portál tanárait! Budapesti és vidéki német tanár szintén található a honlapon. Más szóval a német nyelvtanulás többé nem gond! Minden rendelkezésre álló tanár leírásában külön fel van tüntetve, hogy hány év jártassággal rendelkeznek német oktatásban. Illetve az is, hogy hány városban biztosítanak oktatást. Sőt, egyes német nyelvtanárok akár díjmentes próbaórát is vállalnak! Ez szintúgy megtalálható a profiljukon. Ha más német nyelvtanulás infókra lenne szükséged, akkor nézz fel a honlapra. Ott a további tantárgyakról is olvashatsz. Készülj a vizsgákra német magántanár, nyelvtanár mellett!

Nyelvtanuláshoz segítség? Német magántanár!
Fotó portfolió készítés
http://portfoliofotozas.info

Minőséget akarsz? Azt akarod, hogy a Te képed legyen a legszebb? Mi megcsináljuk neked, hiszen velünk akár modell is lehetsz. www.portfoliofotozas.info modell portfolió fotózás.

Fotó portfolió készítés
Tóth Árpád válogatott versei
http://www.eternus.hu/szerzo/Toth_Arpad

Válogatott versek Tóth Árpádtól. A gyűjteményt bárki bővítheti egy gyors regisztrációt követően, és a már felkerült verseket lehetőség van kedvencekbe gyűjteni, kommentelni, vagy akár megosztani is különböző közösségi oldalakon, vagy akár az oldalon található ingyenes versküldő segítségével is e-mailben is.

Tóth Árpád válogatott versei
E-Book-Olvasok.hu
http://e-book-olvasok.hu/

Milyen e-book olvasót szeretnél? Érintőképernyőst? Internetest? MP3 lejátszóst?.... Nálunk megtalálod amit szeretnél Válaszd az Amazon Kindle felsőkategóriás olvasóit. Kindle e-book olvasók magyar cseregaranciával, pénzvisszafizetéssel, részletfizetéssel, ingyen postával és bónusz ajándékokkal.

E-Book-Olvasok.hu
Hazai finanszírozású pályázatok
http://www.eupalya.hu/palyazatok.html

www.eupalya.hu - Hazai finanszírozású pályázatok, támogatások - teszünk róla, hogy elnyerje! Forrás Center Tanácsadó Iroda. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hazai finanszírozású pályázatok
Harsányi Gábor színitanoda
http://www.szinitanoda.com/a-harsanyi-gabor-szinitanodarol/

Az iskola mottója: „ A kommunikáció legfelső foka a művészetek határmezsgyéje.” Harsányi Gábor Stúdió 2002 óta működik Budapesten. Munkánk alapja az koncentrációs és kommunikációs készség fejlesztése. A helyzetgyakorlatok, szerep játékok, rögtönzéses feladatok valamint ének és tánc órák során elősegítjük, hogy a fiatalok megismerjék saját magukat és képességeiket megtanulják alkalmazni az életben. A stúdió folyamatos képzéssel és egymásra épülő, évről évre nehezedő tananyagokkal várja a gyerekeket egész évben. Odafigyelünk arra, hogy a nálunk nevelkedő fiatalok összetartó közösséggé váljanak, jó hangulatú, baráti társaságok alakuljanak ki.

Harsányi Gábor színitanoda
Salsa tanfolyamok Budapesten
http://www.salsacontimba.hu/salsa-tanfolyam

A Salsa Con Timba Tánciskola rendszeresen indít kezdő kubai salsa tánctanfolyamot Óbudán, illetve a Kökinél. Gyere a lakóhelyedhez legközelebbi órákra, szerezz új barátokat, és tanulj meg úgy táncolni, hogy a bulikban is jól érezd magad! Filozófiánk: a csoportokban a fanatikusok és a hobbisták, a fiatalok és az idősebbek, sőt még az ellenkező neműek is remekül megértik, segítik egymást a tánctudás elsajátításában. Táncolni boldogság, legfőbb igyekezetünk, hogy már a megismerés útja is örömteli időtöltés legyen.

Salsa tanfolyamok Budapesten
Üvegfestmény otthonába
http://uvegfestes.net/

Ön is üvegfestményt keresett otthonába? A weboldalunkon található webshop rendszernek köszönhetően most könnyedén az otthonából rendelheti meg az otthonába a tetszését elnyert képet. A rendelés egy egyszerű regisztráció után meg is valósulhat, de kérhet információt a szállítással illetve az egyéb feltételekkel kapcsolatban.

Üvegfestmény otthonába
Verseskönyv
http://verseskonyv.hu

Sokan vagyunk , akik megpróbálkozunk gondolataink versben történő kifejezésére. Közülünk igen kevés lesz költő, mert életünk olyan irányt vesz, ami ezt a gondolkodásmódot és tevékenységet nemhogy támogatná, de szinte lehetetlenné teszi. Az így született művek között sok olyan igazi érték van, amely nem jut el a nyilvánossághoz, “elkallódik”. A honlap célja, hogy ezen verseken keresztül is lehetővé tegye az egyszerű emberek mindennapi életének bemutatását , sírásuk, nevetésük, gondolataik, vágyaik… egyszóval műveik segítségével. Célunk továbbá hogy létrehozzunk egy kortárs költőket és verseket bemutató adatbázist, ezáltal is segítve őket műveik mind szélesebb körben történő megismertetésében. Regisztrálj, küldd el Te is a Verseid, mondj véleményt, értékelj! Hozzunk létre egy közösséget ahol véleményt mondhatunk/kaphatunk egymás műveiről, eszmét cserélhetünk!

Verseskönyv
Szerelems idézetek
http://www.szerelmes-idezetek.hu

Magyar és külföldi költőktől, íróktól származó szerelmes idézetek válogatott, kategorizált, naponta bővülő gyűjteménye. Az idézeteket lehetőséged van megosztani, kedvencelni vagy akár továbbküldeni is. Sőt, akár a saját oldaladon is megjelenítheted őket.

Szerelems idézetek
Festményvásárlás
http://www.festmenyshop.hu/

Üdvözli Önt a festmenyshop.hu weboldal! Válogasson a kézzel készült festmények közül, mindezt megkönnyíti a kategóriákba csoportosított festmény oldalmenü. Magyarországon minden esetben ingyenes kiszállítással tudja megrendelni a webáruházukban megtalálható festményeket. A velünk kapcsolatban álló művészek akár saját portréját is elkészítik, fotó alapján, tetszőleges méretben.

Festményvásárlás
Szülinapi versek
http://szuletesnapikoszontok.hu/szulinapi/szuletesnapi-versek/

Ha szeretnéd felköszönteni születésnapjukon barátaidat, ismerőseidet, szerelmedet, rokonaidat, akkor nem kell mást tenned, mint ellátogatni a Születésnapi köszöntők weboldalra. Nálunk válogatott idézeteket, köszöntőket, verseket és SMS-eket találsz, melyek garantáltan jókedvre derítik azt, aki hozzád közel áll. Ezen felül dalokra és videókra is lelhetsz, melyet szintén elküldhetsz az ünnepeltnek. Keresd meg a neked leginkább tetsző köszöntőt és lepd meg vele ismerőseidet! Legyél te az első, aki örömöt okoz neki!

Szülinapi versek
Közbeszerzési pályázat
http://www.kozbeszerzes-online.hu/

Szakszerű közbeszerzés figyelés, cégreszabott egyéni keresőprofilok: csak az Önt érdeklő tevékenységi körből küldjük a közbeszerzési értesítőket. Gyors és aktuális informálás: már a közzététel napján e-mail értesítést kap. A közbeszerzési értesítő által közzétett közbeszerzések valamint közbeszrzési pályázatok teljes szövegét megtekintheti, elmentheti. Próbálja ki ingyenesen 15 napig!

Közbeszerzési pályázat
Antikvár.Hu
http://antikvar.hu/

Az Antikvár.Hu kínálatában számos régi és újabb kiadású értékes könyv található a legkülönállóbb témákban. Nálunk lehetőséged van a megunt, már kiolvasott könyveidet új, izgalmakkal és tudással teli könyvekre cserélni.

Antikvár.Hu
Kult & Szórakozás - Player.hu
http://player.hu/kult-szorakozas/

Kult & Szórakozás rovat a Player.hu online férfimagazinban. Minden olyan dolog megtalálható ebben a részben, amire egy mai modern férfinak szüksége lehet. Lemezkritikák, filmajánlók, programajánlók a megszokottól kicsit lazább, hangulatosabb stílusban. Érdekelnek a világtörténelem legrosszabb klippjei? Itt megtalálod. Player.hu.

Kult & Szórakozás - Player.hu
Phd doktorandusz adatbázis, Pécs
http://www.youngresearchers-pecs.hu/

Az adatbázis létrehozásának kiemelt célja, hogy transzparensen bemutassa és nyilvánosan megismerhetővé tegye a fiatal pécsi kutatók tudományos teljesítményét. Az oldal a volt és jelenlegi doktoranduszhallgatók közötti információcserét, együttműködések kialakítását támogatja, katalizátora lehet kutatócsoportok, kutatások létrejöttének.

Phd doktorandusz adatbázis, Pécs
Kortárs festmények - galéria
http://www.vandorfeny.hu/

www.vandorfeny.hu - A Vándorfény Galéria a kortárs képzőművészet remekeit tárja a művészetértő -és szerető közönség elé. Festmények, tájképek, csendéletek és egyéb alkotások adják az egyes kiallítások gerincét, melyek meg is vásárhatóak a galériában.

Kortárs festmények - galéria
Quotes
http://www.citatum.org/

Angol nyelvű idézetek forrással ellátott gyűjteménye. Az idézeteket lehetőség van kategória, szerző, forrás vagy akár a szerző foglalkozása, nemzetisége, születési ideje szerint is listázni. A többi angol nyelvű gyűjteménnyel szemben itt teret kapnak a magyar nyelvű alkotók hivatalos angol fordításaiból származó idézetek is. Regisztráció után lehetőség van a gyűjtemény bővítése mellett kedvencek gyűjtésére, ezáltal a toplisták alakítására is.

Quotes
Varga Csaba díjnyertes fotográfus oldala
http://www.vargacsabafoto.com

Varga Csaba díjnyertes fotós oldala. Divat és modellfotózás. Kreatív és fotózsurnaliszta esküvő fotók. Blog, fotógaléria.

Varga Csaba díjnyertes fotográfus oldala
Hirdetések
Oldal leírása
kultura.wyw.hu: Kultúra katalógus. Magyar kultúra és művészet. Művelődési házak, múzeumok.
Gyűjteményünkben 694 válogatott kultúra témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 694 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 29652