Zene, zenék > Kultúra - wyw.hu

Tartalom: Jazz Komolyzene Opera
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Zene, zenék > 3 weboldal. Kategória leírása: Különböző, zenékkel, zenével foglalkozó oldalak.
Szponzorált linkek
Zeneiskola az Interneten
http://www.zeneiskolam.hu

Zeneelmélet Mindenkinek. Gyakorló feladatok, zeneiskolai kiegészítők, kérdések-válaszok.

Zeneiskola az Interneten
Szabó Melinda zongora magántanár
http://www.zongoraoktato.hu

Budapest belvárosában lévő tanodámban várom a zongorázni vágyókat - gyerekeket és felnőtteket egyaránt. Kifejezetten szeretek kezdőkkel foglalkozni, legyen a tanítvány felnőtt vagy gyerek, nagy kihívást jelent számomra annak megtapasztalása, hogyan haladunk egyénre szabott, a tanítvány alkatának és korának megfelelő tanítási módszeremmel. Szívesen fogadom az újrakezdőket is, akik korábban már tanultak zongorázni. Hiszem, hogy a zenetanulás, a hangszeren játszás örömének átélésén túl, segít a mélyebb önismeretben, stresszlevezető, rekreációs tevékenység.

Szabó Melinda zongora magántanár
Vas László előadóművész honalpja. Zene, színház, kortárs alkotóművészet
http://www.vaslaszlo.extra.hu/

Fiatal korom óta elkötelezettje vagyok az énekelt verseknek - munkáimmal, fellépéseimmel folyamatosan jelen vagyok szülővárosom, Kiskunfélegyháza kulturális életében. Művészeti tevékenységem: a Félegyházi Táncszínház alapító tagja, zenei rendezője, állandó szereplője vagyok. Előadásokhoz írok dalokat, hangszerelek, valamint verseket zenésítek meg. Helyi és környékbeli amatőr írókat, költőket kutatok fel, 2004-től minden évben zenés irodalmi estet rendezek az összegyűlt írásokból félegyházi fiatal előadók, zenészek, képzőművészek és színjátszó csoportok bevonásával. Alkotásaim között szerepel a "Vándorcirkusz" című modern hangvételű zenés színpadi mű. Pályám néhány állomása: 2003-ban és 2004-ben az "István, a király", Dulity Tibor festőművésszel közös kiállítás és Villon-est, 2005-ben Baranyi Ferenc költővel közös irodalmi est, a "Költő visszatér" és a "Kalevala" előadások, 2006-ban a "Nimród vére" című történeti táncjáték. 2007 augusztusában önálló szerzői esttel léptem közönség elé.

Vas László előadóművész honalpja. Zene, színház, kortárs alkotóművészet
Hirdetések
Oldal leírása
kultura.wyw.hu: Kultúra katalógus. Magyar kultúra és művészet. Művelődési házak, múzeumok.
Gyűjteményünkben 694 válogatott kultúra témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 694 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 29652