Tánc - és mozgásművészet oldalak > Balett, balettozás, > Kultúra - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Tánc - és mozgásművészet oldalak > Balett, balettozás, > 11 weboldal. Kategória leírása: Balettel, balettozással, balett zenével kapcsolatos oldalak.
Szponzorált linkek
Győri Balett
http://www.gyoribalett.hu/

GYŐRI BALETT A Magyar Állami Balettintézet végzős növendékei által alapított együttes.

Győri Balett
Artistry Dance
http://www.artistrydance.hu/

Tánciskola,órarend,tanárok,kurzusok.

Artistry Dance
Pécsi Balett
http://pecsibalett.hu/

Hírek,előadások,támogatók,fotók,sajtóanyagok.

Pécsi Balett
Szegedi Kortárs Balett
http://www.szegedikortarsbalett.hu/

Az együttes elõdje 1987-ben alakult Szegedi Balett néven

Szegedi Kortárs Balett
Zákány Balett
http://zakanybalett.atw.hu/

Ön egy olyan tánciskolát látogat most, ahol a tánc, mint művészeti ág áll az oktatás központjában.

Zákány Balett
Gyermek balett oktatás Budapest
http://www.gyermekbalett.hu

Balett gyerekeknek Budapest több kerületében. A gyermek balett oktatás, a gyermekek életkorához és tudásszintjéhez igazodik, képzett gyermek balett tanárok vezetésével.

Gyermek balett oktatás Budapest
Balett oktatás Miami Balett Budapest
http://www.miamibalett.hu

Balett oktatás Budapesten a XIII. kerületben. Tedd harmonikussá mozgásodat balett gyakorlat segítségével. A klasszikus balett oktatás az elmúlt 100 év alatt szinte tökéletesre fejlődött, nem túlzás kijelenteni, hogy „a balett minden tánc alapja”! A balettiskolában, a speciális gyakorlatokkal a tánchoz szükséges izmokat a leghatékonyabban és leggyorsabban lehet kifejleszteni. Nem szabad elfelejteni a biztonságot sem, a balett-rúd „biztonságában”, támaszkodva-kapaszkodva lehet végrehajtani a gyakorlatokat, így a táncos legfontosabb eszköze a teste és annak részei, izmok, izületek és szalagok, mind-mind biztonságban vannak. Balett oktatás gyerekeknek és felnőtteknek, balettiskola kezdő és haladó szintű órákkal.

Balett oktatás Miami Balett Budapest
A magyar balett
http://mek.oszk.hu/02100/02185/html/545.html

A 20. századi magyar balett Harangozó és Nádasi munkássága alatt élte első fénykorát.

A magyar balett
Balettművészeti portál
http://www.balettmuveszet.hu

Balettművészeti portálunk célja a magyar balettművészet és a klasszikus balett oktatás hazai és nemzetközi népszerűsítése, fiatal tehetségek felfedezése és oktatása, ezen kívül megismertetni a fiatalokkal a klasszikus balett művészetet, és az ehhez kapcsolódó kultúra magas szintű szellemiségét, valamint segíteni a klasszikus balett oktatás még szélesebb körű elterjedését. Honlapunkon balettelőadások leírását, balettművészek életrajzait, előadások időpontjait tesszük közzé. Ha Ön balett rajongó, érdemes gyakran látogatni az oldalunkat, mert folyamatosan frissítjük új hírekkel, érdekességekkel!

Balettművészeti portál
Balett oktatás táncművésszel
http://www.balett-oktatas.hu

Felnőttként akarod elkezdeni a balett tanulmányokat? Teljesen kezdő vagy? Semmi gond! Nyilvánvalóan nem célozhatod meg az Operaház színpadát, DE a klasszikus balett mozgásrendszere felnőtt korban is megtanítható, és megtanulható! - Tetszenek a balett előadások, szeretnéd Te is kipróbálni magad balett órán? - Gyermekként mindig is vágytál rá, de nem jutottál el a megvalósításig? - Más táncstílust tanulsz, szeretnéd harmonikusabbá tenni a mozgásodat? Akkor ezt már biztosan hallottad: „a balett minden tánc alapja”! Balett oktatás felnőtteknek, ne feledd, itt nem számít életkor, testalkat, vagy előképzettség!

Balett oktatás táncművésszel
Balettruha vásárlási tanácsok
http://www.balettruhavasarlasitanacsok.hu

Nálunk minden kérdésedre választ kaphatsz, hogy a legmegfelelőbb balett ruhát viseld az órán. Érdemes megismerkedni a különböző típusú gyakorló ruhákkal, anyagukkal és formájukkal, hogy kiválaszd a számodra legmegfelelőbbet. Segítünk abban, hogy mire figyelj vásárláskor, hiszen a méreten kívül több dolog is befolyásolja a komfortérzetedet. Honlapunkon nem csak az optimális órai viseletről kapsz információkat, de bepillantást nyerhetsz a balettruhák történetébe és a tütü titkaiba is. Meg kell különböztetni a fellépőruhát a gyakorlótól: míg előbbi esetében külön színpadi elemnek számít a viselet, utóbbinál az a legfontosabb, hogy könnyű legyen, kényelmes és tartsa melegen az izmokat.

Balettruha vásárlási tanácsok
Hirdetések
Oldal leírása
kultura.wyw.hu: Kultúra katalógus. Magyar kultúra és művészet. Művelődési házak, múzeumok.
Gyűjteményünkben 694 válogatott kultúra témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 694 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 29652