Színház, színházak > Kultúra - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Színház, színházak > 10 weboldal. Kategória leírása: Színházzal kapcsolatos oldalak. Magyar színházak, színházi élet.
Szponzorált linkek
Színház.hu
http://www.szinhaz.hu

A Magyar Színházi Portál. Minden, ami Színház.

Színház.hu
Színház.tv
http://www.szinhaz.tv

Színházi, előadóművészeti témájú mozgóképek, rövid és hosszú filmek.

Színház.tv
Veszprémi Petőfi Színház
http://www.petofiszinhaz.hu

A veszprémi Petőfi Színház a város négy színházának egyike. Főépülete (tervezője:Medgyaszay István) a belvárosban, pontosabban az Óvári Ferenc utcában, a Színházkert északi végében található, műemléki védettség alatt áll, szecessziós stílusú. Felújítása és korszerűsítése az 1980-as években történt meg. Az épület műemléki jelentőségét tekintve gondos, szakmai vitáktól sem mentes feladatot jelentett. A rekonstrukciós munkákra 1984 és 1988 között került sor. A felújítási terveket a Középülettervező Vállalat tervezői, Szendrő Péter és Szenes István építész és belsőépítész, valamint további (statikus, gépész, szcenikus stb.) társtervezők – közreműködésével készítették el. A megújult épület több tekintetben is eltér eredetijétől. A Petőfi Színházhoz tartozik a Latinovits Zoltánról és Bujtor Istvánról elnevezett Játékszín is az Iskola utcában.

Veszprémi Petőfi Színház
Vígszínház - a 70-es évek fekete-fehérben
http://www.teatrum.net

Vígszínház - a 70-es évek fekete-fehérben. Régi idők, régi remek színészek.

Vígszínház - a 70-es évek fekete-fehérben
DGlobal Jegyiroda (online)
http://www.szinhazbajarok.hu/

A DGlobál Jegyiroda színház koncert és rendezvényjegyek árusításával foglalkozik. A webboltunkban megtekintett jegyek webáruházunkban megvásárolhatók.

DGlobal Jegyiroda (online)
Kabóca Bábszínház | Veszprém
http://www.kabocababszinhaz.hu

A veszprémi Kabóca Bábszínházban bábelőadásokat játszunk kisbabáknak, óvodásoknak, iskolásoknak és kamaszoknak egyaránt. Repertoárunkban megtalálhatóak klasszikus és modern, magyar és külföldi irodalmi anyagok feldolgozása, valamint zenés produkciók is. Előadásaink székhelyünkön kívül sokszor megtekinthetőek a Hangvillában; különböző kulturális intézményekben, fesztiválokon és szakmai rendezvényeken az ország számos pontján.

Kabóca Bábszínház | Veszprém
Színházak Budapesten
http://www.budapest.com/budapest_kalauz/kultura/szinhazak_koncert_termek.hu.html

Budapesti színházak és koncerttermek listája: kiemelt események, programok, elérhetőségek.

Színházak Budapesten
Harsányi Gábor színitanoda
http://www.szinitanoda.com/a-harsanyi-gabor-szinitanodarol/

Az iskola mottója: „ A kommunikáció legfelső foka a művészetek határmezsgyéje.” Harsányi Gábor Stúdió 2002 óta működik Budapesten. Munkánk alapja az koncentrációs és kommunikációs készség fejlesztése. A helyzetgyakorlatok, szerep játékok, rögtönzéses feladatok valamint ének és tánc órák során elősegítjük, hogy a fiatalok megismerjék saját magukat és képességeiket megtanulják alkalmazni az életben. A stúdió folyamatos képzéssel és egymásra épülő, évről évre nehezedő tananyagokkal várja a gyerekeket egész évben. Odafigyelünk arra, hogy a nálunk nevelkedő fiatalok összetartó közösséggé váljanak, jó hangulatú, baráti társaságok alakuljanak ki.

Harsányi Gábor színitanoda
Kozma Béla - drámák
http://www.dramak.lapunk.hu

A kortárs szerző több színműve (komédiája és tragikomédiája) is olvasható az irodalmi weblapján. Ezek a drámák nemrégiben jelentek meg nyomtatásban, tehát frissek, tematikájukban aktuálisak, egyszerre szórakoztatóak és elgondolkodtatóak.

Kozma Béla - drámák
Tapoti Antal, színész
http://tapotiantal.extra.hu/

Tapoti Antal, színész weblapja

Tapoti Antal, színész
Hirdetések
Oldal leírása
kultura.wyw.hu: Kultúra katalógus. Magyar kultúra és művészet. Művelődési házak, múzeumok.
Gyűjteményünkben 694 válogatott kultúra témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 694 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 29652