Irodalom, vers, próza, szépirodalom > Külföldi író, költő > Kultúra - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Irodalom, vers, próza, szépirodalom > Külföldi író, költő > 2 weboldal. Kategória leírása: Híres írók,költők honlapjai,linkjei.

kultura.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Bábel Web Antológia
Bábel Web Antológia
http://www.babelmatrix.org/index.php?page=biographies

A Babel Web Antológia alapgondolata, hogy az európai országok irodalmát a másik országba való európaiak anyanyelvükön olvashassák, legalább ízelítőszerűen. Egymás kultúráinak megismerésében fontos szerepet játszhat az irodalom, amely egyik nyelvről másikra mélységében csakis a műfordítás segítségével juthat el. Ha az oldal tetején található BABELMATRIX MAP-re kattint, láthatja az európai irodalmi művek fordításait az európai nyelveken. Azáltal, hogy mind az eredeti nyelven, mind a fordítás nyelvén olvashatjuk a szövegeket, saját nemzeti irodalmunkat népszerűsíthetjük, a szemelvények alapján pedig más népek irodalmába is belepillanthatunk. A Bábel Web Antológia verseket, a prózai írásokból pedig rövid szemelvényeket közöl, hiszen csupán a képernyőről való olvasásra vagy néhány oldal kinyomtatására szántuk, és hogy fölkeltsük az érdeklődést más európai irodalmak iránt.

www.babelmatrix.org
Stephen King rajongói oldal
Stephen King rajongói oldal
http://stephenking.fan-site.hu

A legfrissebb Stephen King hírek magyarul, tudtad-e, információk, képek, videók, filmek, könyvek, fórumok és szavazások.

stephenking.fan-site.hu
Oldal leírása
kultura.wyw.hu: Kultúra katalógus. Magyar kultúra és művészet. Művelődési házak, múzeumok.
Gyűjteményünkben 693 válogatott kultúra témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 693 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 29646